Sortida anual del Servei a Sant Salvador de Bellver, prevista pel dia 18 d’abril de 2009. Trobada a les 9:00h a la creu de terme davant de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Hi esteu tots convidats!

11mans-mon4

Benvolguts,

 

Pujar a una muntanya sempre és una fita, un sentit simbòlic de conquerir nous espais, d’arribar a una meta, d’assolir un nou estat.

 

Com cada any, una caminada simbòlica que ens recorda el sentit i el significat del treball en el dolor que emprenem cada setmana en el Servei.

 

Una de les essències del Grup de Dol és compartir per aprendre, per alleugerir, per millorar, per tirar endavant, per sentir-te comprès, corprès de l’altre. Compartir el cor, “cum cordis” és d’on prové la paraula concòrdia, la capacitat humana de participar en un projecte comú donat per uns valors a realitzar. Un dels valors que fa camí entre nosaltres és créixer en la capacitat d’estimar la vida quan més costa estimar-la, quan vius l’inexplicable, el sense sentit,…

 

Compartir és la nostra essència i ve de la paraula “cum panis” que significa company, amb aquell que es comparteix el pa. No perquè visquem junts, sinó perquè caminen junts. D’aquí la simbologia que té orígens en els Esenis de compartir el pa i posteriorment en la litúrgia de la comunió cristiana. Tot són símbols de concòrdia i de pau que donen forma i significat a aquest projecte comú de participar junts d’una mateixa realitat i projecte, posar en comú el mateix pa de relació per menjar-lo en la mateixa taula. Posar en comú les nostres dificultats per transcendir-les, per superar-les.

 

Per això anualment, fem aquest acte simbòlic, que reuneix l’esforç del treball per aprendre a desprendre’s i reunir-nos en una mateixa taula per compartir la vida i aquells que no deixem d’estimar i que estant sempre presents amb nosaltres.

 

Per ells/es i amb ells/es compartirem aquest dissabte la vida. Gràcies!.