El Servei d’Acompanyament en el Dol  es complau convidar-vos a la conferència: dol.indd

“El Dol com a oportunitat de creixement”, a càrrec de Miquel Mora, director de la Fundació Acompanya-Ca n’EVA

L’acte serà aquest proper dimecres dia 5 d’octubre a la sala Espai Mémora de Mémora Funerària Fontal (carrer Bruc, 17) a les 19:30 hores.

La sessió serà presentada per la regidora d’Acció Social i Salut de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, Xus Segura.

A la conferència, Mora parlarà sobre com superar la mort d’un ésser estimat, un fet que, malgrat trist i difícil, segons ell, no pot enfonsar les persones, que han de buscar els recursos interns que les ajudin a ensortir-se’n. La Fundació Acompanya- Ca n’EVA, de la qual n’és el director, és una associació privada i laica formada per pares i mares que han patit la pèrdua d’un fill. La Fundació treballa seguint l’estil hospitalari de Sant Joan de Déu per contribuir a què els processos de dol es puguin elaborar de la forma més favorable possible.

A més de la participació de la funerària, aquesta conferència també compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, La Caixa, l’Ajuntament de Santpedor, l’Ajuntament de Navarcles, l’Ajuntament d’Artés, l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, i la Fundació Althaia.