“Dolça illa”

us convido a un musical creat per la Mel·lina Illa Biosca, una alumne molt jove de L’Institut Lluís de Peguera i del Conservatori de Música de Manresa amb qui hem organitzat un concert benèfic per recaudar fons pel Servei d’Acompanyament en el Dol de la Catalunya Central.

.

Aquest musical fa una visió profunda i crítica de la societat actual, tocant en la trama central la violència de gènere, el bullying, la manca d’oportunitats per a la autorealització personal.

Malgrat totes les trames dramàtiques que es representen, l’autora fa traspuar en tota la obra una secreta esperança: la capacitat del ser humà de prendre consciència de la seva situació i alliberar-se, sortir de l’illa on s’ha tancat el personatge. Una inspirada música fonamenta les escenes amb una sensibilitat musical suprema, on les melodies t’ajudaran a fer un viatge intern per transformar el dolor.

Clica totes les paraules blaves per tenir un petit tast 😉

Tendresa, alegria, ràbia, optimisme… són emocions que es van desgranant en una exquisida interpretació en directe, per a quartet de corda i piano integrat per excel·lents i joves promeses. Sis intrèpids actors es van rellevant per transmetre el missatge fent servir la veu, el cant, el cor i la música. També hi actuaran uns 80 infants de l’Institut Lluís de Peguera

i uns 15 joves del Conservatori de Música de Manresa.

Aquest musical també entra dins dels actes del 90 aniversari de l’Institut Lluís de Peguera.

Veniu a escoltar-lo !

Dissabte dia 2 de desembre, a les 21:00h al Teatre Conservatori de Manresa.

Gaudiu de la Música! 😉