Aquest dijous dia 12 d’abril a les 19:00h si teniu ganes d’escoltar la conferència “Estratègies i recursos per afrontar l’adversitat” ens veiem en ella, dins el 11è cicle de Xerrades per pares i mares (abril 2018) a la plana de l’om de Manresa.

A càrrec de Carles Perarnau Vidal, psicòleg especialista en Psicologia clínica, psicoteràpia (EFPA i Europsy), Brainspotting, Traume, Pèrdues i Thanatologia. Coordinador i terapeuta del Servei d’Acompanyament en el Dol de la Catalunya Central.

“La mort i les pèrdues són temes que se’ns fan difícils a petits i grans. És important conèixer com els infants i adolescents viuen el procés de la pèrdua o el dol per poder ajudar-los. La xerrada tractarà dels elements que tenim a l’abast per educar i fer front a temes complexos de la vida quotidiana, com poden ser  qualsevol tipus de pèrdua (mort d’una persona estimada, suïcidi…) i estratègies per poder afrontar aquestes situacions d’adversitat de la vida.”

Manresa ofereix un cicle de xerrades per a famílies amb infants i joves en edat escolar. El cicle és organitzat conjuntament per un grup d’escoles de primària,
les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA), les AMPA dels instituts i la Fundació Universitària del Bages (FUB).

COL·LEGI AVE MARIA
ESCOLA BAGES
ESCOLA ÍTACA
ESCOLA JERONI DE MORAGAS
ESCOLA JOVIAT
ESCOLA L’ESPILL
ESCOLA LA FONT
COL·LEGI LA SALLE
ESCOLA LA SÈQUIA
COL·LEGI OMS I DE PRAT
ESCOLA PARE ALGUÉ
ESCOLA PUIGBERENGUER
ESCOLA SANT IGNASI
ESCOLA SERRA I HÚNTER
ESCOLA VALLDAURA
ESCOLA VEDRUNA MANRESA
AMPA BAGES
AMPA FEDAC MANRESA
AMPA FLAMA
AMPA JOVIAT
AMPA LA SALLE
AMPA LA SÈQUIA
AMPA OMS I DE PRAT
AMPA PARE ALGUÉ
AMPA PUIGBERENGUER
AMPA VEDRUNA MANRESA
AMPA INSTITUT CAL GRAVAT
AMPA INSTITUT GUILLEM CATÀ
AMPA INSTITUT LACETÀNIA
AMPA INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA
AMPA INSTITUT PIUS FONT I QUER
FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA DEL BAGES (FUB)